sâmbătă, 17 noiembrie 2012

De ce n-are ursul coadă?!?

Plâng candidaţii PDL de mama focului, în ultima săptămână, de se cutremură târgul de mila lor. Presa locală favorabilă PDL (sau, implicit, anti-USL) vibrează şi ea la acest subiect aparent important, din lipsă de altceva.
Motivul?
Păi, vezi doamne, USL se comportă nedemocratic şi surclasează ARD-ul în ceea ce priveşte numărul de bannere electorale deja montate în oraş.
Am putea să-i credem, la o judecată sumară, pentru că, nu-i aşa, e trendy să acuzi pe alţii de neputinţa ta, în loc să-ţi vezi propria lipsă de determinare sau de mobilizare.
Am putea să-i credem, dacă nu ar fi acest trist şi părăsit panou de propagandă, situat fix în faţa sediului PDL, pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt.
Las deoparte faptul că acesta a rămas branduit exact aşa cum l-am lăsat eu, încă de acum trei ani, chit că între timp s-a schimbat şi sigla partidului.
Prin hotărâre a consiliului local, pe cel mai circulat bulevard din municipiul Iaşi este interzisă montarea de bannere şi panouri electorale.
Prin urmare, a deţine în proprietate un asemenea vector de comunicare cum este panoul din faţa sediului PDL, este o adevărată mină de aur.
Mai ales atunci când te plângi în gura mare, la tot satul, că ăilalţi te împiedică să fii vizibil pe stradă.
Iată însă că, la o treime din campania electorală, această resursă este complet neutilizată de candidaţii “persecutaţi”, panoul PDL fiind complet lăsat în paragină.
Vinovat, probabil, voi rămâne tot eu, pentru neinspiraţia de a fi construit cândva acest panou, pe care nu numai că se prezentau candidaţii şi programele lor, dar rula zi şi noapte pe monitor TV pachetul de materiale video al campaniei PDL.
Iaca d-aia n-are ursul coadă!

Un comentariu:

Anonim spunea...

cand ma piș ma gandesc la tine